Fima Projekti       |       Fima localis        |       Fima znanje       |       Fima prevajanje       |       Od kmetije do podjetja       

 

Ključni razlogi za sodelovanje

 

Individualen in celosten pristop do podjetij z dolgoročnim pogledom. Vsako podjetje obravnavamo celostno z vseh vidikov poslovanja in na tej osnovi oblikujemo ponudbo, ki bo imela za podjetje največjo dodano vrednost. Uspeh posameznega podjetja je tudi naš uspeh.

 

Poslovna inteligenca, temelječa na analitičnem in kreativnem delu in akumuliranem znanju o financiranju podjetij in o reorganizaciji podjetij, potrebnih revitalizacije. Vse naše storitve temeljijo na preverjenih sodobnih poslovnih konceptih, katerih integracija pomeni za podjetje nove konkurenčne prednosti.

 

Osredotočenost na finančni del poslovanjazagotavljanje informacij, ki so bistvene za poslovno odločanje podjetnikov.Vse poslovne odločitve se odražajo v finančnem zdravju podjetja. Skrbno spremljamo in analiziramo finančno stanje podjetja in možnosti financiranja ter tako zagotavljamo vodstvu podjetja vse potrebne informacije za dobre poslovne odločitve.

 

Oblikovanje optimalne finančne konstrukcije in s tem na lastniških, dolžniških in nepovratnih virih financiranja. Imamo bogate izkušnje s pridobivanjem vseh vrst virov financiranja. Zagotovimo optimalno finančno strukturo za podjetje ali določen poslovni projekt in pomagamo do najugodnejših virov financiranja.

 

Vse storitve so merljive, vezane direktno na rezultate in cilje ter posledično na zadovoljstvo strank.

 

Razumevanje sodobnih razmer.Poslovanje se je v zadnjih nekaj letih drastično spremenilo, v bližnji prihodnosti bodo te spremembe še večje.

 

Pri nas so izkušeni eksperti vključeni v celoten proces dela in izvajanja storitev in ne kot pri večini svetovalnih hiš, ko vam običajno kdo z izjemnimi referencami proda storitev, jo nato preda študentu v izvedbo in šele na koncu zgolj pregleda dokument, če je kolikor toliko dobro napisan.

 

Poslovno znanje končno dostopno vsem podjetjem. Ponujamo visoko kakovostne storitve, ki so dostopne malim in srednje velikim podjetjem. Pri nas boste dobili najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

 

razlogi_sodelovanje_fima_projekti