Fima Projekti       |       Fima localis        |       Fima znanje       |       Fima prevajanje       |       Od kmetije do podjetja       

Politika zasebnosti - prejemanje e-novic

S prijavo na prejemanje brezplačnih e-novic omogočite FIMA Projekti d.o.o., Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj, da zbira in obdeluje posredovane podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava podatkov:

S prijavo na prejemanje brezplačnih e-novic soglašate, da FIMA Projekti d.o.o., Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj zbira in obdeluje vaše podatke (e-pošta, podjetje, ime in priimek), ki ste nam jih posredovali ob prijavi.

Podatek e-pošta potrebujemo za elektronsko pošiljanje brezplačnih e-novic.

Namen zbiranja:

Podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne uporabljamo za drug namen.

Pravna podlaga:

Podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

Uporaba podatkov:

Podatke uporabljamo izključno za pošiljanje brezplačnih e-novic

Hranjenje podatkov:

Podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na prejemanje brezplačnih e-novic hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje podatkov:

Vaše podatke uporabljamo izključno pošiljanje brezplačnih e-novic in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani http://www.fima-projekti.b2b-group.net. Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani delno okrnjena. Piškotke uporabljamo za analizo obiska spletne strani.

Vaše pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

ali po pošti na naslov:

 

FIMA Projekti d.o.o.

Osojnikova cesta 3

2250 Ptuj