Fima Projekti       |       Fima localis        |       Fima znanje       |       Fima prevajanje       |       Od kmetije do podjetja       

08
Jul
2013

Pripravili smo izvozni načrt za podjetje Elektronika Borak d.o.o.

 

izvozni_nart_1Danes pojavnost na domačem trgu pogosto ni več dovolj. Vsak pravi podjetnik, ki je uspel na domačem trgu, si želi vstopiti in poizkusiti srečo tudi na drugih trgih. Proces vstopa na tuje trge imenujemo internacionalizacija. Internacionalizacija podjetja se prične, ko podjetje s svojimi izdelki/storitvami vstopi na tuji trg.

 

Za uspešen nastop na tujih trgih je nujno, da podjetje preveri možnosti nastopa na tujem trgu. To opravimo s testom izvoznim možnosti, tržno raziskavo in izvoznim načrtom. Ekipa podjetja FIMA Projekti je uspešno izvedla svetovanje za internacionalizacijo in pripravila izvozni načrt za podjetje Elektronika Borak d.o.o.. Podjetje Elektronika Borak d.o.o. je razvilo nov inovativni izdelek za čiščenje »Cleanboy«. Nov izdelek je primeren za široki krog uporabnikov. S tem proizvodom želi podjetje nastopiti na tujih trgih.

Pošlji povpraševanje

Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 040 211 491 ali 02/62 00 788 ter na e-naslovu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .