Fima Projekti       |       Fima localis        |       Fima znanje       |       Fima prevajanje       |       Od kmetije do podjetja       

Javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih investicij  in subvencioniranje obrestne mere za bančne kredite v mikro, malih in srednje velikih podjetjih v Pomurski regiji

Št. javnega razpisa: 8016-24/2012-1 

 

Razpisnik: Slovenski regionalni razvojni sklad

Roki za predložitev vlog so: 23.7.2012 in  22.8.2012

Pogoji za sodelovanje: Vlagatelji na ta razpis so lahko le mikro, mala in srednje velika podjetja (v nadaljevanju MSP), ki imajo sedež dejavnosti na območju izvajanja  Zakona o razvojni podpori Pomurski regiji v obdobju 2012-2015 in so pridobila garancijo pomurske garancijske sheme za bančni kredit, ki jo na podlagi javnega razpisa podeli Regionalna razvojna agencija Mura d.o.o..

Predmet javnega razpisa

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje manjših začetnih investicij in subvencioniranje obrestne mere za kredite v mikro, malih in srednje velikih podjetjih (v nadaljevanju: MSP), ki imajo sedež dejavnosti v Pomurski regiji in bodo v postopku pridobila garancijo za bančne kredite, ki jo na podlagi javnega razpisa podeli Regionalna razvojna agencija Mura d.o.o. (v nadaljevanju: RRA Mura) v sodelovanju z določenimi bankami.

CILJ javnega razpisa je:

-               spodbujanje podjetij k začetnim investicijam, ki prinašajo višjo dodano vrednost na zaposlenega in

-               spodbujanje zaposlovanja.

 Višina sofinanciranja:

Razpoložljiva sredstva po tem javnem razpisu so nepovratna sredstva. Skrajne dovoljene meje državne pomoči pri investicijah so:

-               40 % za srednje velika podjetja,

-               50 % za mala oziroma mikro podjetja in

-               30% za podjetja v sektorju transporta.

 

Vse informacije o javnem razpisu lahko pridobite na naslovu:

http://www.regionalnisklad.si/razpisi/aktualni-razpisi


 

V kolikor se zanimate za kandidiranje na javnem razpisu, vam lahko pomagamo pri pripravi celotne vloge.

Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 040 211 491 ali 02/62 00 788 ter na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Pošlji povpraševanjeNepovratna sredstva - razpisi