Fima Projekti       |       Fima localis        |       Fima znanje       |       Fima prevajanje       |       Od kmetije do podjetja       

Javni razpis za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2013 in 2014

 

 

Razpisnik: Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije

Rok za oddajo: 5.6.2013

Razpoložljiva sredstva: 2.000.000 EUR

Predmet javnega razpisa

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov s področja promocije zdravja na delovnem mestu, ki uveljavljajo sistematične ciljne aktivnosti in ukrepe za ohranjanje in krepitev telesnega in duševnega zdravja delavcev, ki so namenjeni delodajalcem in delavcem in sicer:

  • informativni, izdajateljski in vzgojno izobraževalni projekti,
  • konkretni programi pri posameznih delodajalcih ali organizacijah.

Vlagatelji

Vlagatelji po tem javnem razpisu so lahko pravne in fizične osebe in lahko sodelujejo pri tem razpisu samostojno ali v skupini. Prijavijo se lahko vlagatelji, ki s svojimi dejavnostmi neposredno ali posredno prispevajo k uresničevanju ciljev povezanih z razvojnimi usmeritvami na področju sistema zdravstvenega varstva, izvajanjem programa obveznega zavarovanja ali izvajanjem dejavnosti ZZZS, določenimi v razpisni dokumentaciji.

Pogoji za pridobitev sredstev

Vlagatelji morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

  1. Sredstva bodo namenili za izvajanje nepridobitnih projektov s področja promocije zdravja, ki so povezani z uresničevanjem ciljev; za izvajanje raziskovalnim, izobraževalnih ali drugih nepridobitnih strokovnih projektov, ki so povezani z uresničevanjem ciljev; za izvajanje publicistične, promocijske ali druge medijske dejavnosti, ki je povezana z uresničevanjem ciljev.
  2. Najmanj 10 odstotkov potrebnih sredstev za izvedbo projekta iz lastnih ali drugih virov, bo zagotovil vlagatelj.
  3. Ostali splošni pogoji, ki so opredeljeni v razpisni dokumentaciji.

Posamezen vlagatelj lahko prijavi na razpis več projektov.

Višina sofinanciranja

Obseg sofinanciranja znaša do 90 odstotkov upravičenih stroškov celotne vrednosti projekta. Na razpis so lahko prijavljeni projekti, ki bodo potekali v Sloveniji v letu 2013 in 2014 in bodo končani najpozneje do 10. novembra 2014.

 

Vse informacije o javnem razpisu lahko pridobite na:

Pošlji povpraševanje

Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo na tel. št. 040 211 491 ali 02/62 00 788 ter na e-naslovu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .Nepovratna sredstva - razpisi