Fima Projekti       |       Fima localis       |       Fima znanje       |       Fima prevajanje

 

Energetika

 

Viri energije so omejeni in nekateri so že zelo izčrpani zato je pomembno, da vsak posameznik prispeva svoj delček k povečanju učinkovitosti rabe energije. To je možno doseči na različne načine in na različnih področjih. Najlažji način za manjše povpraševanje po energiji in manjše onesnaževanje s toplogrednimi plini je manjša in učinkovitejša raba energije. To je mogoče doseči s pomočjo energetsko varčnih tehnologij, s spremembo našega ravnanja ali s kombinacijo obeh. Predvsem pa ima varčevanje z energijo tudi gospodarski smisel, saj se s tem zniža stroške za energijo.

 

Energijo se moramo navaditi uporabljati kot vir, ki je omejen, razen tega pa ima številne nezaželene posledice, tako za družbo in gospodarstvo, kot za okolje. V podjetju FIMA Projekti vodimo projekte na področju energetike v smeri zanesljivosti, trajnosti in učinkovite rabe ter oskrbe z energijo.

 

Področja delovanja:

Investicijska dokumentacija na področju energetike

Izvedba energetskih pregledov

Energetske izkaznice

Pošlji povpraševanje

 

javni razpis eco innovation

Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo POLITIKO PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information